Site logo

Uitnodiging Demo en Lunch Event 3D Scanning Solutions van GeoDirect

By 14:03 Nieuws

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april organiseert Geodirect een Demo & Lunch event op drie verschillende locaties. Deelname is gratis.

Schrijf u vóór 8 april in en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de Stonex 3D Scanning oplossingen, terwijl u zelf hands-on ervaring opdoet met de verschillende technieken en systemen.

Wat kunt u verwachten?
Onze Stonex 3D scanners bieden een ongeëvenaarde veelzijdigheid, waardoor ze de optimale oplossing zijn voor vrijwel elke toepassing. Of het nu gaat om industriële metingen, bouwprojecten of complexe topografische analyses, onze scanners bieden de flexibiliteit die nodig is voor diverse en veeleisende omgevingen.

In elke fase bij de ontwikkeling van scanners streeft Stonex naar de perfecte balans tussen economische efficiëntie en gegevens van hoge kwaliteit. Tijdens het Demo & Lunch event vertellen wij u graag alles over de X100, XVS, X120GO en de nieuwe X70GO SLAM laserscanner en kunt u zelf hands-on ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassingen. Tijdens het Demo & Lunch event vertellen wij u graag alles over de X100, XVS, X120GO en de nieuwe X70GO SLAM laserscanner en kunt u zelf hands-on ervaren wat de mogelijkheden zijn voor uw toepassingen.

Datum: 9, 10 of 11 april 2024 van 9:00 uur tot 13:00 uur

Inschrijven kan tot 8 april en vol is vol!
Aangezien we beperkte plaatsen hebben, vragen we u om snel te reageren en de registratie te voltooien. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op één van deze inspirerende en leerzame dagen. Mocht deze uitnodiging voor u niet interessant zijn, maar wel voor uw collega’s, stuur deze uitnodiging dan vooral door!

Website Geodirect

Het bericht Uitnodiging Demo en Lunch Event 3D Scanning Solutions van GeoDirect verscheen eerst op Platform voor de Bouw-, Infra- en Geo-ICT professional.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Winkelwagen

Delen