Werkzoekende
Werkgever
Maak een account

Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

CMedia BV kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van CMedia BV , en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CMedia verstrekt. CMedia kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

Voor- en achternaam

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

IP-adres

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Wanneer je je registreert op één van de websites voor een (proef)abonnement of nieuwsbrief van CMedia BV, vragen wij je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Een deel van deze informatie is vereist: titel, voornaam, achternaam, adres en e-mailadres. Deze informatie is vereist om een ​​bestelling te verwerken en om je te informeren over de status van je bestelling.

Je persoonlijke gegevens worden verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en om aan onze verplichtingen naar jou te kunnen voldoen. Dit kan het bezorgen van je bestellingen, het melden van de bezorgstatus of het verzenden van informatie omvatten. Persoonlijke gegevens en je bestelgeschiedenis worden opgeslagen op onze beveiligde server.

Daarnaast kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven, zodat wij je kunnen informeren over nieuwe collecties of aanbiedingen. Wij kunnen je zowel algemene als persoonlijke nieuwsbrieven sturen. De gepersonaliseerde nieuwsbrieven worden gebaseerd op je bestelhistorie en voorkeuren. Dit om de nieuwsbrief relevanter te maken. Uitschrijven van onze e-mails? Open een e-mail en klik onderin op ‘unsubscribe’.

HOE LANG CMedia BV GEGEVENS BEWAART

CMedia BV bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Zodra jij aangeeft niet langer jouw gegevens aan ons te willen verstrekken zullen wij deze op jouw verzoek verwijderen. Uiteraard proberen wij dit verzoek zo spoedig mogelijk te verwerken, maar houden een termijn in acht van 14 dagen vanaf het versturen van je verzoek.

DELEN MET ANDEREN

CMedia verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van CMedia BV worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CMedia BV gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt kun je ons bellen of mailen. Om je steeds weer snel en zo goed mogelijk te helpen, slaan we de contacthistorie op.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cmedia.nl

CMedia BV zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

CMedia neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De websites van CMedia BV maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door CMedia BV verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met CMedia BV op via info@cmedia.nl

CMedia BV is als volgt te bereiken:

Postadres: Postbus 231, 8300 AE te Emmeloord

Vestigingsadres: Constructieweg 19, 8305 BA te Emmeloord

Telefoon: +31 (0)527 619 000

E-mailadres: info@cmedia.nl

Ik heb al een account