Site logo

Cadac omarmt het Digitale Stelsel

By 2 juli 2024 Nieuws

Het Digitaal Stelsel Gebouwde Omgeving (DSGO) biedt een set van uniforme afspraken, die zorgt voor veilige, betrouwbare en gecontroleerde toegang tot data in de ontwerp-, bouw- & technieksector.

Onder de noemer “Cadac Control Enterprise” verbindt het iPaaS-platform Cadac Connect de Autodesk Construction Cloud aan de Cadac Control-service én de ILS Configurator, en maakt het mogelijk om ieder nieuw model of nieuwe versie van een model meteen te valideren zonder tussenkomt van personen. Dit volledig geautomatiseerde proces ontzorgt alle projectmedewerkers, geeft direct inzicht in de kwaliteit van de data en zorgt ervoor dat je altijd met correcte data werkt. En mede dankzij DSGO gebeurt dit veilig en traceerbaar.

Samenwerking met DSGO
Paul Smeets, CTO van Cadac, benadrukt: “We zijn trots om deel uit te maken van deze vooruitstrevende beweging. Het uitwisselen van makkelijke, betrouwbare en veilige data in de gebouwde omgeving is een belangrijk fundament voor de volgende stap in de digitale transformatie van de bouwsector. “ Deze vooruitstrevende beweging samen met DSGO is nu een feit. Deze samenwerking met DSGO is een cruciale stap in de richting van een geïntegreerde digitale toekomst voor de bouwsector.

Cadac Group blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen die de grenzen van technologie verleggen en de bouwsector transformeren. Met de integratie van DSGO is een belangrijke stap gezet vooruit in de digitale transformatie van de gebouwde omgeving.

Website Cadac

Het bericht Cadac omarmt het Digitale Stelsel verscheen eerst op Platform voor de Bouw-, Infra- en Geo-ICT professional.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Winkelwagen

Delen