Site logo

Algemene Voorwaarden

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

CMedia kan persoonsgegevens over je verwerken, doordat je gebruik maakt van de diensten van CMedia , en/of omdat je deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan CMedia verstrekt. CMedia kan de volgende persoonsgegevens verwerken: Voor- en achternaam Adresgegevens Telefoonnummer E-mailadres IP-adres DELEN MET ANDEREN CMedia verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK Op de website van CMedia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CMedia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. KLANTENSERVICE Als je vragen hebt kun je ons bellen of mailen. Om je steeds weer snel en zo goed mogelijk te helpen, slaan we de contacthistorie op. GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cmedia.nl CMedia zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. BEVEILIGEN CMedia neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De websites van CMedia maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door CMedia verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met CMedia via info@cmedia.nl CMedia is als volgt te bereiken: Adres: Westfriesland 18, 8302 MC Emmeloord Telefoon: +31 (0)527 619 000 E-mailadres: info@cmedia.nl

PERSOONLIJKE INFORMATIE

Wanneer je je registreert op één van de websites voor een (proef)abonnement of nieuwsbrief van CMedia, vragen wij je om je persoonlijke gegevens in te vullen. Een deel van deze informatie is vereist: titel, voornaam, achternaam, adres en e-mailadres. Deze informatie is vereist om een bestelling te verwerken en om je te informeren over de status van je bestelling. Je persoonlijke gegevens worden verzameld in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en om aan onze verplichtingen naar jou te kunnen voldoen. Dit kan het bezorgen van je bestellingen, het melden van de bezorgstatus of het verzenden van informatie omvatten. Persoonlijke gegevens en je bestelgeschiedenis worden opgeslagen op onze beveiligde server. Daarnaast kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrieven, zodat wij je kunnen informeren over nieuwe collecties of aanbiedingen. Wij kunnen je zowel algemene als persoonlijke nieuwsbrieven sturen. De gepersonaliseerde nieuwsbrieven worden gebaseerd op je bestelhistorie en voorkeuren. Dit om de nieuwsbrief relevanter te maken. Uitschrijven van onze e-mails? Open een e-mail en klik onderin op ‘unsubscribe’.

HOE LANG WORDEN GEGEVENS BEWAART

CMedia bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor je gegevens worden verzameld. Zodra jij aangeeft niet langer jouw gegevens aan ons te willen verstrekken zullen wij deze op jouw verzoek verwijderen. Uiteraard proberen wij dit verzoek zo spoedig mogelijk te verwerken, maar houden een termijn in acht van 14 dagen vanaf het versturen van je verzoek.

DELEN MET ANDEREN

CMedia verstrekt je persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van CMedia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van je computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. CMedia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt kun je ons bellen of mailen. Om je steeds weer snel en zo goed mogelijk te helpen, slaan we de contacthistorie op.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@cmedia.nl CMedia zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

CMedia neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De websites van CMedia maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat jouw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van door CMedia verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met CMedia via info@cmedia.nl CMedia is als volgt te bereiken: Adres: Westfriesland 18, 8302 MC Emmeloord Telefoon: +31 (0)527 619 000 E-mailadres: info@cmedia.nl

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.

Job Quick Search

Cart

Winkelwagen